In die functie wordt Vening verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid en zal hij leiding geven aan het Stiba-secretariaat. Vening zal zijn aandacht onder meer richten op het contact met de leden en de dienstverlening aan hen. Ron Vening werkte vele jaren bij de Focwa, waarvan de laatste jaren als senior adviseur bij het Focwa Adviescentrum. Hij was betrokken bij de ontwikkeling van het KZS (Focwa Kwaliteitszorg Systeem), het basisidee van KAMM (geïntegreerde Kwaliteits-, Arbo-, Milieu- en Managementsysteem) en het concept van de Technische Reparatietips. Vening geldt als een uitgesproken verenigingsmens en automan, met een voorliefde voor Frankrijk en oldtimers. Hij is lid van de ‘Amicale Renault’ en heeft het boek ‘Renault 16’ uitgegeven. Vening volgt Franklin van de Laar op, die vorig jaar in dienst trad bij de Nederlandse Dealer Associatie als accountadviseur voor de dealerverenigingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding