De auteur, werkzaam bij Van Leeuwen Autoherstel in Best, heeft zich gericht op de positie van de opdrachtgever. In dat kader heeft ze een aantal relaties geïnterviewd, onder wie (grote) opdrachtgevers en Focwa. Conclusie van Marly van Leeuwen: “We willen allemaal onze klanten helpen, maar verzanden daarbij vaak in protocollen en randverschijnselen. Het menselijke aspect verdwijnt te veel naar de achtergrond.” Met haar boek wil de auteur meer begrip kweken voor eenieders situatie in de schadebranche. “Zodat we er allemaal een feestje van kunnen maken. Ik hoop dat schadeherstelbedrijven zich door dit boek gesterkt voelen.” Het boek Visie op Autoherstel.nl 2006 is te bestellen via www.autoherstel.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding