Dat zei bestuursvoorzitter Henk Bierstee woensdag 14 juni tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders. “Volgende week verwachten we alle biedingen binnen te hebben. Dan kunnen we gaan afwegen hoe en met wie we verder gaan”, aldus de bestuurder tegenover Betten Beursmedia News. Hij verwacht half juli te weten wie de divisie zal kopen. “We communiceren het dan waarschijnlijk nog niet naar buiten, omdat we nog langs de OR moeten.” Over de range van de betreffende biedingen op de schadedivisie wilde Bierstee geen uitspraken doen. En ook niet over hoeveel partijen er tot nu toe interesse hebben getoond evenmin. Autolease- en schadeherstelbedrijf Athlon liet in maart weten Care Schadeservice in Nederland en Care Carrosserie in België te gaan verzelfstandigen. Onderzoek in Frankrijk en Duitsland heeft volgens de onderneming aangetoond dat onder de huidige marktomstandigheden verdere internationale expansie van autoschadeherstelactiviteiten niet past binnen de strategische prioriteiten van Athlon. Overigens heeft Rabobank-dochter De Lage Landen een openbaar bod gedaan op alle Athlon-aandelen. En de Europese Commissie heeft dinsdag 13 juni officieel een akkoord gegeven voor die overname. Het aandeel Athlon eindigde woensdag 14 juni op een matte beurs nagenoeg onveranderd op 30,05 euro.