Riva neemt Autoschade Herstel Deurloo over

Riva Holding in Den Haag heeft Autoschade Herstel Deurloo in Delft overgenomen.

Dit bedrijf zal onder de huidige naam worden voortgezet. Bij Autoschade Herstel Deurloo werken momenteel 14 medewerk(st)ers. De overname past in het streven van Riva Holding om regionaal meerdere autoschadeherstelbedrijven te exploiteren en daarmee te groeien in autoschadeherstel. Het bedrijf is al eigenaar van Valstar Schade te Kwintsheul met 13 medewerk(st)ers. Daarnaast omvat Riva Holding onder meer dealeractiviteiten, autoleasing, een banden- en velgenimporteur en twee Profile Tyrecenters. Met de recente overname komt het totale aantal medewerk(st)ers van Riva Holding op circa 265.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Riva neemt Autoschade Herstel Deurloo over - Automobielmanagement.nl

Riva neemt Autoschade Herstel Deurloo over

Riva Holding in Den Haag heeft Autoschade Herstel Deurloo in Delft overgenomen.

Dit bedrijf zal onder de huidige naam worden voortgezet. Bij Autoschade Herstel Deurloo werken momenteel 14 medewerk(st)ers. De overname past in het streven van Riva Holding om regionaal meerdere autoschadeherstelbedrijven te exploiteren en daarmee te groeien in autoschadeherstel. Het bedrijf is al eigenaar van Valstar Schade te Kwintsheul met 13 medewerk(st)ers. Daarnaast omvat Riva Holding onder meer dealeractiviteiten, autoleasing, een banden- en velgenimporteur en twee Profile Tyrecenters. Met de recente overname komt het totale aantal medewerk(st)ers van Riva Holding op circa 265.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding