Riva wil meer autoschadeherstel

Riva Holding heeft het Delftse autoschadebedrijf Deurloo overgenomen.

Bij Deurloo werken veertien medewerkers. Het zal onder de huidige naam worden voortgezet. Autoschade Herstel Deurloo werkt voor alle verzekering maatschappijen, autodealers, lease maatschappijen, fleetowners en particulieren. Riva wil regionaal meer autoschadeherstelbedrijven exploiteren en heeft nu de eerste stap gezet op weg naar groei in autoschadeherstel. Riva had al autoschadeherstelbedrijf Valstar Schade te Kwintsheul. Binnen Riva vallen dealeractiviteiten, autoleasing, een banden- en velgenimporteur, twee Profile Tyrecenters en een autoschadeherstelbedrijf. Het totaal aantal medewerkers van Riva Holding komt nu op 265.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Riva wil meer autoschadeherstel - Automobielmanagement.nl

Riva wil meer autoschadeherstel

Riva Holding heeft het Delftse autoschadebedrijf Deurloo overgenomen.

Bij Deurloo werken veertien medewerkers. Het zal onder de huidige naam worden voortgezet. Autoschade Herstel Deurloo werkt voor alle verzekering maatschappijen, autodealers, lease maatschappijen, fleetowners en particulieren. Riva wil regionaal meer autoschadeherstelbedrijven exploiteren en heeft nu de eerste stap gezet op weg naar groei in autoschadeherstel. Riva had al autoschadeherstelbedrijf Valstar Schade te Kwintsheul. Binnen Riva vallen dealeractiviteiten, autoleasing, een banden- en velgenimporteur, twee Profile Tyrecenters en een autoschadeherstelbedrijf. Het totaal aantal medewerkers van Riva Holding komt nu op 265.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding