AHGN sluit deal met DPC Nederland

DuPont Performance Coatings (DPC) Nederland heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Autoschade Herstel Groep Nederland (AHGN).

De deal betreft de levering van de DPC-lakmerken DuPont Refinish en Standox-lakken. Ook op het gebied van non-paintproducten en de daaraan gerelateerde services gaan beide bedrijven zaken doen. Het netwerk van AHGN omvat momenteel 37 vestigingen. De overeenkomst met Dupont past in de nieuwe kwaliteitsnorm die AHGN neerlegt voor de deelnemers aan zijn netwerk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AHGN sluit deal met DPC Nederland - Automobielmanagement.nl

AHGN sluit deal met DPC Nederland

DuPont Performance Coatings (DPC) Nederland heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de Autoschade Herstel Groep Nederland (AHGN).

De deal betreft de levering van de DPC-lakmerken DuPont Refinish en Standox-lakken. Ook op het gebied van non-paintproducten en de daaraan gerelateerde services gaan beide bedrijven zaken doen. Het netwerk van AHGN omvat momenteel 37 vestigingen. De overeenkomst met Dupont past in de nieuwe kwaliteitsnorm die AHGN neerlegt voor de deelnemers aan zijn netwerk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding