OR van CARe keurt overname CarflexS goed

De ondernemingsraden van CARe Schadeservice en LeasePlan Corporation hebben de overname van CarflexS door CARe goedgekeurd.

"Daarmee is de overname nu echt een feit", aldus CARe-directeur Johan van Klinken. De aankoop van CarflexS werd op 24 mei bekend gemaakt, onder voorbehoud van goedkeuring door de ondernemingsraden. Nu de overname definitief is, ontstaat het grootste schadeherstelbedrijf in de Benelux. Met een totaal van 68 vestigingen heeft de organisatie er een vrijwel volledige dekking. In de nieuwe editie van Automobiel Management, die vandaag verschijnt, licht CARe-directeur Van Klinken de overname toe. Hij zegt te willen inspelen op de schaalvergroting bij verzekeraars en leasemaatschappijen. "Daar kunnen we als CARe Schadeservice nu een goed antwoord op geven." Op termijn heeft CARe Schadeservice de ambitie om ook andere landen van Europa te betreden. "Onze leaseklanten zijn Europees georiënteerd. Daar kunnen wij dus met een internationaal netwerk goed bij aansluiten", alus Van Klinken in AM.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

OR van CARe keurt overname CarflexS goed - Automobielmanagement.nl

OR van CARe keurt overname CarflexS goed

De ondernemingsraden van CARe Schadeservice en LeasePlan Corporation hebben de overname van CarflexS door CARe goedgekeurd.

"Daarmee is de overname nu echt een feit", aldus CARe-directeur Johan van Klinken. De aankoop van CarflexS werd op 24 mei bekend gemaakt, onder voorbehoud van goedkeuring door de ondernemingsraden. Nu de overname definitief is, ontstaat het grootste schadeherstelbedrijf in de Benelux. Met een totaal van 68 vestigingen heeft de organisatie er een vrijwel volledige dekking. In de nieuwe editie van Automobiel Management, die vandaag verschijnt, licht CARe-directeur Van Klinken de overname toe. Hij zegt te willen inspelen op de schaalvergroting bij verzekeraars en leasemaatschappijen. "Daar kunnen we als CARe Schadeservice nu een goed antwoord op geven." Op termijn heeft CARe Schadeservice de ambitie om ook andere landen van Europa te betreden. "Onze leaseklanten zijn Europees georiënteerd. Daar kunnen wij dus met een internationaal netwerk goed bij aansluiten", alus Van Klinken in AM.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding