Sherwin-Williams overnamekandidaat voor Akzo

De Amerikaanse autolakkenproducent Sherwin-Williams is een geschikte overnamekandidaat voor Akzo Nobel.

Dat schrijft het Financieele Dagblad, op gezag van de Amerikaanse zakenbank Merrill Lynch. Aanleiding vormen speculaties over het overnamebod van Akzo op het Britse chemieconcern ICI. De suggestie dat Sherwin-Williams een overnamekandidaat is voor Akzo snijdt volgens het Financieele Dagblad “zeker hout”, na de verkoop van het bedrijfsonderdeel Organon. Akzo Nobel zou zich meer gaan toeleggen op coatingactiviteiten. De Nederlandse zakenkrant meldt dat acquisities door Akzo Nobel in de verfmarkt “het waarschijnlijkst zouden zijn.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Sherwin-Williams overnamekandidaat voor Akzo - Automobielmanagement.nl

Sherwin-Williams overnamekandidaat voor Akzo

De Amerikaanse autolakkenproducent Sherwin-Williams is een geschikte overnamekandidaat voor Akzo Nobel.

Dat schrijft het Financieele Dagblad, op gezag van de Amerikaanse zakenbank Merrill Lynch. Aanleiding vormen speculaties over het overnamebod van Akzo op het Britse chemieconcern ICI. De suggestie dat Sherwin-Williams een overnamekandidaat is voor Akzo snijdt volgens het Financieele Dagblad “zeker hout”, na de verkoop van het bedrijfsonderdeel Organon. Akzo Nobel zou zich meer gaan toeleggen op coatingactiviteiten. De Nederlandse zakenkrant meldt dat acquisities door Akzo Nobel in de verfmarkt “het waarschijnlijkst zouden zijn.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding