Marly's blik: visie op autoherstel

In een eigen weblog geeft Marly van Leeuwen van het gelijknamige ABS-bedrijf haar persoonlijke visie op de schadeherstelmarkt.

Haar weblog heet 'Marly's blik' en wordt gevuld met 'ambachtelijke bedrijven, vol gereedschap en olie, met een heerlijke verflucht", zoals ze het zelf verwoordt. Van Leeuwen gaat mensen uit de branche interviewen, aangevuld met meningen over het nieuws. Het weblog is nu al te lezen ( klik hier ) en wordt na de zomervakantie aangevuld met interviews. Vorig jaar verscheen het door Marly van Leeuwen geschreven boek 'Visie op Autoherstel'.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Marly's blik: visie op autoherstel - Automobielmanagement.nl

Marly's blik: visie op autoherstel

In een eigen weblog geeft Marly van Leeuwen van het gelijknamige ABS-bedrijf haar persoonlijke visie op de schadeherstelmarkt.

Haar weblog heet 'Marly's blik' en wordt gevuld met 'ambachtelijke bedrijven, vol gereedschap en olie, met een heerlijke verflucht", zoals ze het zelf verwoordt. Van Leeuwen gaat mensen uit de branche interviewen, aangevuld met meningen over het nieuws. Het weblog is nu al te lezen ( klik hier ) en wordt na de zomervakantie aangevuld met interviews. Vorig jaar verscheen het door Marly van Leeuwen geschreven boek 'Visie op Autoherstel'.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding