Standox bindt klant via garantie

Dennis Mastenbroek van Autoschade Uden maakt als eerste schadebedrijf in Nederland gebruik van het Standox´ klantenbindingconcept ‘Color for Life’.

Met deze lakgarantie biedt Standox Nederland de schadehersteller een marketinginstrument waarmee hij zijn deskundigheid kan onderstrepen. Doel is de relatie met vaste klanten te onderhouden, incidentele klanten sterker aan het bedrijf te binden en nieuwe klanten te winnen. Automobilisten die gebruikmaken van de garantie komen, zo is de bedoeling van Color for Life, regelmatig naar het schadebedrijf terug. Een belangrijk onderdeel van de service is namelijk een jaarlijkse gratis lakinspectie. Aan de lakgarantie heeft Standox voor de schadebedrijven een promotiepakket gekoppeld. Zo attendeert een muurschild de klant er op dat het schadebedrijf een langdurige garantie biedt op reparaties. Het pakket bestaat verder uit informatiefolders en posters, digitale overeenkomstformulieren, advertenties, een pop-up voor de website en concept-brieven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Standox bindt klant via garantie - Automobielmanagement.nl

Standox bindt klant via garantie

Dennis Mastenbroek van Autoschade Uden maakt als eerste schadebedrijf in Nederland gebruik van het Standox´ klantenbindingconcept ‘Color for Life’.

Met deze lakgarantie biedt Standox Nederland de schadehersteller een marketinginstrument waarmee hij zijn deskundigheid kan onderstrepen. Doel is de relatie met vaste klanten te onderhouden, incidentele klanten sterker aan het bedrijf te binden en nieuwe klanten te winnen. Automobilisten die gebruikmaken van de garantie komen, zo is de bedoeling van Color for Life, regelmatig naar het schadebedrijf terug. Een belangrijk onderdeel van de service is namelijk een jaarlijkse gratis lakinspectie. Aan de lakgarantie heeft Standox voor de schadebedrijven een promotiepakket gekoppeld. Zo attendeert een muurschild de klant er op dat het schadebedrijf een langdurige garantie biedt op reparaties. Het pakket bestaat verder uit informatiefolders en posters, digitale overeenkomstformulieren, advertenties, een pop-up voor de website en concept-brieven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding