World Skills-kandidaten zijn bekend

Schadehersteller Johan van Dijk (ABS Been, Groningen) en autospuiter Michel Hirsch (ABS Beckers en Mulder, Landgraaf) gaan Nederland vertegenwoordigen bij de World Skills in Japan.

Ze bleken afgelopen vrijdag de beste van de vier overgebleven kandidaten die in de VOC-opleidingscentra in Assen, respectievelijk Nieuwegein streden om de eer. De beide winnaars treden van 15 tot 18 november aan. De nummers twee van de nationale finales – schadehersteller Marco Bazuin (Schadenet Bathoorn, Roden) en autospuiter Jan Busschers (ABS Wellcol, Heerlen) – gaan mee als reserve. De winnaar in Assen werd bekendgemaakt door Karel Verlinden, voorzitter van Opleidings – en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebranche; in Nieuwegein deed dat Peter van Markus, voorzitter van Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC). Belangstellenden kunnen via www.vocar.nl/ (onder het kopje ‘Worldskills forum’) een persoonlijke boodschap achterlaten voor ‘onze jongens’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

World Skills-kandidaten zijn bekend - Automobielmanagement.nl

World Skills-kandidaten zijn bekend

Schadehersteller Johan van Dijk (ABS Been, Groningen) en autospuiter Michel Hirsch (ABS Beckers en Mulder, Landgraaf) gaan Nederland vertegenwoordigen bij de World Skills in Japan.

Ze bleken afgelopen vrijdag de beste van de vier overgebleven kandidaten die in de VOC-opleidingscentra in Assen, respectievelijk Nieuwegein streden om de eer. De beide winnaars treden van 15 tot 18 november aan. De nummers twee van de nationale finales – schadehersteller Marco Bazuin (Schadenet Bathoorn, Roden) en autospuiter Jan Busschers (ABS Wellcol, Heerlen) – gaan mee als reserve. De winnaar in Assen werd bekendgemaakt door Karel Verlinden, voorzitter van Opleidings – en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebranche; in Nieuwegein deed dat Peter van Markus, voorzitter van Vakopleiding Carrosseriebedrijf (VOC). Belangstellenden kunnen via www.vocar.nl/ (onder het kopje ‘Worldskills forum’) een persoonlijke boodschap achterlaten voor ‘onze jongens’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding