Service Bax Dordrecht franchiser ASN Groep

Service Bax Dordrecht sluit zich vanaf september aan bij de franchiseketen Autoschade Service Nederland.

Het bedrijf wordt een steunpilaar voor ASN Groep in het gebied tussen de Hoeksche Waard en de Alblasserwaard. Door de aansluiting krijgt het bedrijf op zijn beurt voortaan makkelijker toegang tot de zakelijke markt (lees: gestuurde schade). Ook het inkoopvoordeel en de bedongen regionale exclusiviteit waren argumenten om toe te treden. Service Bax zit sinds kort op het gloednieuwe bedrijventerrein ‘Dordtse Kil’. Het pand beslaat 1800 m2, waarvan 1000m2 bebouwd. Momenteel zijn zes mensen in dienst, maar het is de ambitie om in de nabije toekomst door te groeien naar zeker tien man. Autoschade Service Bax Dordrecht zal ook worden ingericht als Quick Repair-vestiging, voor de reparatie van kleine schades tegen vaste tarieven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Service Bax Dordrecht franchiser ASN Groep - Automobielmanagement.nl

Service Bax Dordrecht franchiser ASN Groep

Service Bax Dordrecht sluit zich vanaf september aan bij de franchiseketen Autoschade Service Nederland.

Het bedrijf wordt een steunpilaar voor ASN Groep in het gebied tussen de Hoeksche Waard en de Alblasserwaard. Door de aansluiting krijgt het bedrijf op zijn beurt voortaan makkelijker toegang tot de zakelijke markt (lees: gestuurde schade). Ook het inkoopvoordeel en de bedongen regionale exclusiviteit waren argumenten om toe te treden. Service Bax zit sinds kort op het gloednieuwe bedrijventerrein ‘Dordtse Kil’. Het pand beslaat 1800 m2, waarvan 1000m2 bebouwd. Momenteel zijn zes mensen in dienst, maar het is de ambitie om in de nabije toekomst door te groeien naar zeker tien man. Autoschade Service Bax Dordrecht zal ook worden ingericht als Quick Repair-vestiging, voor de reparatie van kleine schades tegen vaste tarieven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding