Wie gaat investeren, wie wacht?

Welke schadeherstelbedrijven gaan binnenkort investeren in lasapparatuur die voldoet aan de nieuwe Eurogarant-criteria (per 1 september)?

Die vraag stelt zich Hans van Poorten (Donkers Autoschade). Achterliggende reden is de nieuwe Europese stralingswetgeving die volgend jaar gaat gelden en ook eisen stelt aan lasapparatuur – alleen is nog niet duidelijk welke eisen dit zijn. Volgens Van Poorten is het daarom niet verantwoord om nu al te investeren in lasapparatuur die 'Eurogarant-proof' is. Als alternatief wil hij een equipmentpool oprichten voor gemeenschappelijk gebruik van lasapparatuur, waardoor de investering lager is. In de aanloopfase naar zo'n pool wil Van Poorten inventariseren hoeveel bedrijven interesse hebben. Zij kunnen reageren via www.iboss.nl/pool , of via e-mail hans@donkersautoschade.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wie gaat investeren, wie wacht? - Automobielmanagement.nl

Wie gaat investeren, wie wacht?

Welke schadeherstelbedrijven gaan binnenkort investeren in lasapparatuur die voldoet aan de nieuwe Eurogarant-criteria (per 1 september)?

Die vraag stelt zich Hans van Poorten (Donkers Autoschade). Achterliggende reden is de nieuwe Europese stralingswetgeving die volgend jaar gaat gelden en ook eisen stelt aan lasapparatuur – alleen is nog niet duidelijk welke eisen dit zijn. Volgens Van Poorten is het daarom niet verantwoord om nu al te investeren in lasapparatuur die 'Eurogarant-proof' is. Als alternatief wil hij een equipmentpool oprichten voor gemeenschappelijk gebruik van lasapparatuur, waardoor de investering lager is. In de aanloopfase naar zo'n pool wil Van Poorten inventariseren hoeveel bedrijven interesse hebben. Zij kunnen reageren via www.iboss.nl/pool , of via e-mail hans@donkersautoschade.nl .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding