Schadegarant: verzekerde waardeert ons

Klanten van de Schadegarantverzekeraars die hun autoschade hebben laten herstellen via de bij Schadegarant aangesloten bedrijven waarderen de dienstverlening met ruim een acht.

Van juni tot en met augustus konden verzekerden via de website van Schadegarant hun mening geven over de afhandeling van hun autoschade. De enquête bevatte tien vragen die de verzekerde met een maximale score van tien kon waarderen. De zeshonderd respondenten geven gemiddeld een 8½ voor de gehele afwikkeling van de autoschade via Schadegarant. De hoogste waardering heeft men voor het rechtstreeks voldoen van het schadebedrag aan het autoschadeherstelbedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Schadegarant: verzekerde waardeert ons - Automobielmanagement.nl

Schadegarant: verzekerde waardeert ons

Klanten van de Schadegarantverzekeraars die hun autoschade hebben laten herstellen via de bij Schadegarant aangesloten bedrijven waarderen de dienstverlening met ruim een acht.

Van juni tot en met augustus konden verzekerden via de website van Schadegarant hun mening geven over de afhandeling van hun autoschade. De enquête bevatte tien vragen die de verzekerde met een maximale score van tien kon waarderen. De zeshonderd respondenten geven gemiddeld een 8½ voor de gehele afwikkeling van de autoschade via Schadegarant. De hoogste waardering heeft men voor het rechtstreeks voldoen van het schadebedrag aan het autoschadeherstelbedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding