Nieuwe kwaliteitsnorm autoruitreparaties

Om de kwaliteit van autoruitreparaties te waarborgen, heeft Focwa een kwaliteitsnorm opgesteld voor zijn aangesloten ruitherstellers.

Deze norm moet doorscheuren van de ruit voorkomen, borg staan voor optisch goed herstel en zorgen dat de originele draagkracht in tact blijft. Om dat te bereiken, omvat de nieuwe Focwa-norm richtlijnen voor het hechtingsoppervlak, de harsvulling, verkleuring en afwerking van het glasoppervlak. Bij eventuele geschillen en klachten over autoruitreparaties zullen deze nieuwe criteria gelden. Ruim 250 autoruitherstelbedrijven zijn lid van Focwa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe kwaliteitsnorm autoruitreparaties - Automobielmanagement.nl

Nieuwe kwaliteitsnorm autoruitreparaties

Om de kwaliteit van autoruitreparaties te waarborgen, heeft Focwa een kwaliteitsnorm opgesteld voor zijn aangesloten ruitherstellers.

Deze norm moet doorscheuren van de ruit voorkomen, borg staan voor optisch goed herstel en zorgen dat de originele draagkracht in tact blijft. Om dat te bereiken, omvat de nieuwe Focwa-norm richtlijnen voor het hechtingsoppervlak, de harsvulling, verkleuring en afwerking van het glasoppervlak. Bij eventuele geschillen en klachten over autoruitreparaties zullen deze nieuwe criteria gelden. Ruim 250 autoruitherstelbedrijven zijn lid van Focwa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding