ABZ komt met automatische voertuigherkenning

ABZ heeft voor de schadeherstelbranche automatische voertuigherkenning ontwikkeld die toepasbaar is binnen de Audatex-calculatie en AudaPad-software.

De noviteit garandeert een snelle manier van identificatie, heet AudaID en reduceert volgens ABZ fouten en vergissingen in de calculatie tot een minimum. Door het kentekennummer in te geven, wordt het juiste voertuig geselecteerd met de bijbehorende Audatex-uitvoeringsspecificaties. Deze komen rechtstreeks van de autofabrikanten. Volgens ABZ bespaart AudaID de schadehersteller veel tijd en wordt het afhandelingsproces betrouwbaarder en efficiënter. Op dit moment is 47 procent van de automerken en modellen in het Audatex-systeem beschikbaar binnen AudaID.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ABZ komt met automatische voertuigherkenning - Automobielmanagement.nl

ABZ komt met automatische voertuigherkenning

ABZ heeft voor de schadeherstelbranche automatische voertuigherkenning ontwikkeld die toepasbaar is binnen de Audatex-calculatie en AudaPad-software.

De noviteit garandeert een snelle manier van identificatie, heet AudaID en reduceert volgens ABZ fouten en vergissingen in de calculatie tot een minimum. Door het kentekennummer in te geven, wordt het juiste voertuig geselecteerd met de bijbehorende Audatex-uitvoeringsspecificaties. Deze komen rechtstreeks van de autofabrikanten. Volgens ABZ bespaart AudaID de schadehersteller veel tijd en wordt het afhandelingsproces betrouwbaarder en efficiënter. Op dit moment is 47 procent van de automerken en modellen in het Audatex-systeem beschikbaar binnen AudaID.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding