Spectrum introduceert ColorTech

Spectrum International introduceert ColorTech, naar eigen zeggen Europa's meest complete Smart Repair systeem.

ColorTech is te verkrijgen als stationair systeem of als complete mobiele werkplaats. Het omvat spot repair (inclusief koolstofafzuiging), steenslagreparatie, kunststoflassen, bumper-, leer-, velours- en dashboardreparatie, uitdeuken zonder spuiten, ruitreparatie, geurverwijderen en reparatie van aluminium velgen. ColorTech is modulair; bij alle modules is een training mogelijk via de eigen centra van Spectrum International of bij de VOC. ColorTech wordt verkocht via de dealers Altac Drachten, AJ Coatings De Klomp, Color Up Rijssen, Wico Cuijk en bv Verfindustrie Spectrum.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Spectrum introduceert ColorTech - Automobielmanagement.nl

Spectrum introduceert ColorTech

Spectrum International introduceert ColorTech, naar eigen zeggen Europa's meest complete Smart Repair systeem.

ColorTech is te verkrijgen als stationair systeem of als complete mobiele werkplaats. Het omvat spot repair (inclusief koolstofafzuiging), steenslagreparatie, kunststoflassen, bumper-, leer-, velours- en dashboardreparatie, uitdeuken zonder spuiten, ruitreparatie, geurverwijderen en reparatie van aluminium velgen. ColorTech is modulair; bij alle modules is een training mogelijk via de eigen centra van Spectrum International of bij de VOC. ColorTech wordt verkocht via de dealers Altac Drachten, AJ Coatings De Klomp, Color Up Rijssen, Wico Cuijk en bv Verfindustrie Spectrum.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding