Metalak Innovatiedagen in Tiel

In zijn trainingscentrum in Tiel houdt Metalak op 21 en 22 november de Innovatie(mid)dagen.

Het initiatief is bedoeld voor managers, spuiters en spuiters/voorbewerkers van het schadeherstelbedrijf. In samenwerking met Henkel en L-Tec.Metalak verzorgt Metalak tussen 13.30 en 18.00 vier demonstraties van nieuwe paint-/non-paintproducten en droogapparatuur. Deelnemers leren hoe zij de processnelheid en/of kwaliteit van het eindproduct kunnen verbeteren. Aan bod komen de thema’s UV-technologie, Infrarooddroging, ColorDialog Spectro en Innovatieve verlijmingstechnieken. Belangstellenden kunnen zich tot 9 november aanmelden via de Metalak Accountmanagers of via het inschrijfformulier, dat op de website www.metalak.nl te downloaden is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Metalak Innovatiedagen in Tiel - Automobielmanagement.nl

Metalak Innovatiedagen in Tiel

In zijn trainingscentrum in Tiel houdt Metalak op 21 en 22 november de Innovatie(mid)dagen.

Het initiatief is bedoeld voor managers, spuiters en spuiters/voorbewerkers van het schadeherstelbedrijf. In samenwerking met Henkel en L-Tec.Metalak verzorgt Metalak tussen 13.30 en 18.00 vier demonstraties van nieuwe paint-/non-paintproducten en droogapparatuur. Deelnemers leren hoe zij de processnelheid en/of kwaliteit van het eindproduct kunnen verbeteren. Aan bod komen de thema’s UV-technologie, Infrarooddroging, ColorDialog Spectro en Innovatieve verlijmingstechnieken. Belangstellenden kunnen zich tot 9 november aanmelden via de Metalak Accountmanagers of via het inschrijfformulier, dat op de website www.metalak.nl te downloaden is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding