Jan Koolen naar Solera International

Jan Koolen vertrekt bij de Focwa. Hij gaat per 1 januari aan de slag bij Solera International, een wereldwijd opererende onderneming met technische producten voor onder meer de schadeherstelsector.

Officieel wordt Koolen ‘senior director body shop relations EMEA/RIA’. Die initialen staan voor de deelmarkten Europa, Midden-Oosten, Afrika, Rusland, India en Azië. Koolen heeft twaalf jaar lang de functies vervuld van secretaris sectie schadeherstel bij Focwa/Stichting Focwa Garantiefonds. Daarnaast was hij algemeen secretaris van de AIRC. In zijn nieuwe functie zegt Koolen zijn opgedane kennis en ervaring in de autobranche uitstekend te kunnen benutten. Wie hem zal opvolgen, is op dit moment nog niet bekend. De medewerkers binnen de sectie schadeherstel zullen zorgdragen voor de begeleiding en uitvoering van (lopende) projecten. Iedereen die afscheid van Koolen wil nemen krijgt daartoe volgens de Focwa binnenkort gelegenheid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Jan Koolen naar Solera International - Automobielmanagement.nl

Jan Koolen naar Solera International

Jan Koolen vertrekt bij de Focwa. Hij gaat per 1 januari aan de slag bij Solera International, een wereldwijd opererende onderneming met technische producten voor onder meer de schadeherstelsector.

Officieel wordt Koolen ‘senior director body shop relations EMEA/RIA’. Die initialen staan voor de deelmarkten Europa, Midden-Oosten, Afrika, Rusland, India en Azië. Koolen heeft twaalf jaar lang de functies vervuld van secretaris sectie schadeherstel bij Focwa/Stichting Focwa Garantiefonds. Daarnaast was hij algemeen secretaris van de AIRC. In zijn nieuwe functie zegt Koolen zijn opgedane kennis en ervaring in de autobranche uitstekend te kunnen benutten. Wie hem zal opvolgen, is op dit moment nog niet bekend. De medewerkers binnen de sectie schadeherstel zullen zorgdragen voor de begeleiding en uitvoering van (lopende) projecten. Iedereen die afscheid van Koolen wil nemen krijgt daartoe volgens de Focwa binnenkort gelegenheid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding