Focwa wil nieuw keurmerk schadeherstel

Focwa wil een nieuw keurmerk voor schadeherstel.

Dit zegt Jan Koolen tegen Automobiel Management, in een toelichting op zijn aankomende vertrek (eind dit jaar) als secretaris sectie Schadeherstel. Met het keurmerk wil Focwa een antwoord geven op de komst van nieuwe materialen en technieken in auto's en de daaruit voortvloeiende hersteltechnieken. Het nieuwe Focwa-keurmerk zou als borgstelling moeten gaan gelden voor het technisch herstel van autoschades. De komst van dit nieuwe keurmerk zou ruim baan krijgen nu Eurogarant goed op de kaart staat als een professioneel kwaliteitsstempel voor schadeherstelbedrijven. Meer hierover in AM 21, die komende vrijdag verschijnt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Focwa wil nieuw keurmerk schadeherstel - Automobielmanagement.nl

Focwa wil nieuw keurmerk schadeherstel

Focwa wil een nieuw keurmerk voor schadeherstel.

Dit zegt Jan Koolen tegen Automobiel Management, in een toelichting op zijn aankomende vertrek (eind dit jaar) als secretaris sectie Schadeherstel. Met het keurmerk wil Focwa een antwoord geven op de komst van nieuwe materialen en technieken in auto's en de daaruit voortvloeiende hersteltechnieken. Het nieuwe Focwa-keurmerk zou als borgstelling moeten gaan gelden voor het technisch herstel van autoschades. De komst van dit nieuwe keurmerk zou ruim baan krijgen nu Eurogarant goed op de kaart staat als een professioneel kwaliteitsstempel voor schadeherstelbedrijven. Meer hierover in AM 21, die komende vrijdag verschijnt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding