Aandelen Metalak naar Bas van der Ven

Bas van de Ven neemt per 1 januari de aandelen Metalak Benelux c.s. over van zijn vader Wil.

Met deze management buy-out is er een nieuwe eigenaar van de lakleverancier. Metalak Benelux BV bestaat uit honderd medewerkers en draait een omzet van 25 miljoen euro. Onderdeel van Metalak Benelux BV vormt Metalak BV, importeur van Spies Hecker en MK Automotive Services BV, logistieke dienstverlener voor de Benelux. De overname is goedgekeurd door de ondernemingsraad en positief ontvangen door de stakeholders. Met deze management buy-out zegt Metalak zijn positie als onafhankelijke organisatie te versterken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Aandelen Metalak naar Bas van der Ven - Automobielmanagement.nl

Aandelen Metalak naar Bas van der Ven

Bas van de Ven neemt per 1 januari de aandelen Metalak Benelux c.s. over van zijn vader Wil.

Met deze management buy-out is er een nieuwe eigenaar van de lakleverancier. Metalak Benelux BV bestaat uit honderd medewerkers en draait een omzet van 25 miljoen euro. Onderdeel van Metalak Benelux BV vormt Metalak BV, importeur van Spies Hecker en MK Automotive Services BV, logistieke dienstverlener voor de Benelux. De overname is goedgekeurd door de ondernemingsraad en positief ontvangen door de stakeholders. Met deze management buy-out zegt Metalak zijn positie als onafhankelijke organisatie te versterken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding