'Focwa Topstructuur komt er niet'

De nieuwe interne structuur van Focwa – de zogenaamde Topstructuur – komt er niet.

Dit zeggen desgevraagd enkele ingewijden op persoonlijke titel. Aanleiding is de huidige crisis in de top van de branchevereniging. Eén van hen denkt dat er nu een federatieve organisatie zal komen. Doel van de herstructurering binnen Focwa was een aantal zaken te veranderen om efficiënter en slagvaardiger te kunnen opereren. Ook werd een nieuwe voorzitter benoemd, in de persoon van Martin van Lokven. Hij zou onder meer dit proces in goede banen moeten leiden. De Focwa-secties Aanverwante Bedrijven en Carrosseriebouw haakten echter af. Onvrede bij de leden leidde er toe dat zij naar het gerechtshof zijn gestapt om de gang van zaken te toetsen. Het is nu wachten op de uitspraak. Tot die tijd blijven de monden van betrokkenen gesloten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

'Focwa Topstructuur komt er niet' - Automobielmanagement.nl

'Focwa Topstructuur komt er niet'

De nieuwe interne structuur van Focwa – de zogenaamde Topstructuur – komt er niet.

Dit zeggen desgevraagd enkele ingewijden op persoonlijke titel. Aanleiding is de huidige crisis in de top van de branchevereniging. Eén van hen denkt dat er nu een federatieve organisatie zal komen. Doel van de herstructurering binnen Focwa was een aantal zaken te veranderen om efficiënter en slagvaardiger te kunnen opereren. Ook werd een nieuwe voorzitter benoemd, in de persoon van Martin van Lokven. Hij zou onder meer dit proces in goede banen moeten leiden. De Focwa-secties Aanverwante Bedrijven en Carrosseriebouw haakten echter af. Onvrede bij de leden leidde er toe dat zij naar het gerechtshof zijn gestapt om de gang van zaken te toetsen. Het is nu wachten op de uitspraak. Tot die tijd blijven de monden van betrokkenen gesloten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding