Mark de Vos directeur Het Autoschadehuis

Mark de Vos (35) volgt Peter Engels op als directeur van Het AutoSchadehuis.

Voorheen was De Vos vijf jaar commercieel manager bij CARe Schadeservice, medeoprichter van 0800-Autoschade en manager bij Van der Molen Holding. De Vos begint op 14 januari in zijn nieuwe functie. Peter Engels is in november toegetreden tot het managementteam van ABZ. Het AutoSchadehuis telt tien vestigingen in de westelijke Randstad en maakt deel uit van de Markeur Holding, waaronder ook Het Motorhuis, MultiRent, MultiLease en MultiEnergy vallen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mark de Vos directeur Het Autoschadehuis - Automobielmanagement.nl

Mark de Vos directeur Het Autoschadehuis

Mark de Vos (35) volgt Peter Engels op als directeur van Het AutoSchadehuis.

Voorheen was De Vos vijf jaar commercieel manager bij CARe Schadeservice, medeoprichter van 0800-Autoschade en manager bij Van der Molen Holding. De Vos begint op 14 januari in zijn nieuwe functie. Peter Engels is in november toegetreden tot het managementteam van ABZ. Het AutoSchadehuis telt tien vestigingen in de westelijke Randstad en maakt deel uit van de Markeur Holding, waaronder ook Het Motorhuis, MultiRent, MultiLease en MultiEnergy vallen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding