E.M.M. koopt CWN spuit/droogcabines

E.M.M. Holding BV is per 4 januari 2008 officieel eigenaar geworden van CWN (Cabinebouw Warmtetechniek Nederland).

Met de overname wil E.M.M. internationale groei bewerkstelligen als totaalleverancier in de schadeherstelbranche. Henk Bieshaar gaat de algehele leiding voeren over het Edese bedrijf. CWN is sinds 1986 opgebouwd door Jan van der Woude en opereert nu met name in de Nederlandse en Russische markt. Ex-eigenaar Van der Woude zal samen met het voltallige personeel verbonden blijven aan CWN.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

E.M.M. koopt CWN spuit/droogcabines - Automobielmanagement.nl

E.M.M. koopt CWN spuit/droogcabines

E.M.M. Holding BV is per 4 januari 2008 officieel eigenaar geworden van CWN (Cabinebouw Warmtetechniek Nederland).

Met de overname wil E.M.M. internationale groei bewerkstelligen als totaalleverancier in de schadeherstelbranche. Henk Bieshaar gaat de algehele leiding voeren over het Edese bedrijf. CWN is sinds 1986 opgebouwd door Jan van der Woude en opereert nu met name in de Nederlandse en Russische markt. Ex-eigenaar Van der Woude zal samen met het voltallige personeel verbonden blijven aan CWN.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding