AutoSchadehuis kiest voor Glasurit

Het AutoSchadehuis heeft voor zijn tien vestigingen een dienstencontract afgesloten met Glasurit.

In het Service Level Agreement is vastgelegd welke diensten Glasurit de komende periode zal leveren, hoe dit proces geborgd wordt en op welke manier de evaluatie plaatsvindt. Alle diensten die nu deel uitmaken van het pakket zijn erop gericht de efficiëntie binnen de vestigingen van Het AutoSchadehuis verder te vergroten en de kosten te minimaliseren. De keten van autoschadeherstelbedrijven is al vanaf 2004 klant van Glasurit. Het is nieuw dat beide partijen een dergelijk contract met elkaar afsluiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AutoSchadehuis kiest voor Glasurit - Automobielmanagement.nl

AutoSchadehuis kiest voor Glasurit

Het AutoSchadehuis heeft voor zijn tien vestigingen een dienstencontract afgesloten met Glasurit.

In het Service Level Agreement is vastgelegd welke diensten Glasurit de komende periode zal leveren, hoe dit proces geborgd wordt en op welke manier de evaluatie plaatsvindt. Alle diensten die nu deel uitmaken van het pakket zijn erop gericht de efficiëntie binnen de vestigingen van Het AutoSchadehuis verder te vergroten en de kosten te minimaliseren. De keten van autoschadeherstelbedrijven is al vanaf 2004 klant van Glasurit. Het is nieuw dat beide partijen een dergelijk contract met elkaar afsluiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding