Karel Bukholczer opvolger Jan Koolen

Het Focwa-hoofdbestuur heeft Karel Bukholczer benoemd als secretaris van de sectie schadeherstel. Hij volgt Jan Koolen op.

De 41-jarige mr. drs. Bukholczer werkt sinds 1999 bij Focwa als adjunct-secretaris van de sectie schadeherstel. Hij heeft onder meer zitting in de Stichting ADI (Auto Data Interchange). Ook is hij een van de grondleggers van de stichting ESA (elektronische schadeafhandeling). Verder is Bukholczer secretaris van de Stichting Focwa Garantiefonds en vertegenwoordigt hij de AIRC (de internationale koepelorganisatie voor de schadeherstelbranche) onder meer bij de Europese Commissie en het Europees Parlement. Bij de sectie schadeherstel zijn circa 1300 bedrijven aangesloten. Hiervan hebben zich zo'n negenhonderd geconformeerd aan extra eisen: de Focwa Eurogarantbedrijven. Bukholczer's voorganger Jan Koolen vertrok per 1 januari naar de onderneming Solera, eigenaar van het calculatiesysteem Audatex.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Karel Bukholczer opvolger Jan Koolen - Automobielmanagement.nl

Karel Bukholczer opvolger Jan Koolen

Het Focwa-hoofdbestuur heeft Karel Bukholczer benoemd als secretaris van de sectie schadeherstel. Hij volgt Jan Koolen op.

De 41-jarige mr. drs. Bukholczer werkt sinds 1999 bij Focwa als adjunct-secretaris van de sectie schadeherstel. Hij heeft onder meer zitting in de Stichting ADI (Auto Data Interchange). Ook is hij een van de grondleggers van de stichting ESA (elektronische schadeafhandeling). Verder is Bukholczer secretaris van de Stichting Focwa Garantiefonds en vertegenwoordigt hij de AIRC (de internationale koepelorganisatie voor de schadeherstelbranche) onder meer bij de Europese Commissie en het Europees Parlement. Bij de sectie schadeherstel zijn circa 1300 bedrijven aangesloten. Hiervan hebben zich zo'n negenhonderd geconformeerd aan extra eisen: de Focwa Eurogarantbedrijven. Bukholczer's voorganger Jan Koolen vertrok per 1 januari naar de onderneming Solera, eigenaar van het calculatiesysteem Audatex.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding