De 41-jarige mr. drs. Bukholczer werkt sinds 1999 bij Focwa als adjunct-secretaris van de sectie schadeherstel. Hij heeft onder meer zitting in de Stichting ADI (Auto Data Interchange). Ook is hij een van de grondleggers van de stichting ESA (elektronische schadeafhandeling). Verder is Bukholczer secretaris van de Stichting Focwa Garantiefonds en vertegenwoordigt hij de AIRC (de internationale koepelorganisatie voor de schadeherstelbranche) onder meer bij de Europese Commissie en het Europees Parlement. Bij de sectie schadeherstel zijn circa 1300 bedrijven aangesloten. Hiervan hebben zich zo'n negenhonderd geconformeerd aan extra eisen: de Focwa Eurogarantbedrijven. Bukholczer's voorganger Jan Koolen vertrok per 1 januari naar de onderneming Solera, eigenaar van het calculatiesysteem Audatex.