Focwa Carrosseriebouw correct verzelfstandigd

De sectie Carrosseriebouw van Focwa heeft op een juiste wijze gehandeld bij haar verzelfstandiging.

Dat is een van de conclusies van de Ondernemingskamer, naar aanleiding van de perikelen rond de nieuwe structuur bij Focwa. Sectiesecretaris Henk Bos benadrukt dat de afsplitsing al langere tijd loopt: “Als uitvloeisel van de herstructurering binnen Focwa is de sectie Carrosseriebouw al eerder ondergebracht in de nieuwe zelfstandige vereniging Focwa Carrosseriebouw.” Suggesties dat de afsplitsing de weg vrij zou maken voor een samengaan met RAI Afdeling Speciale Voertuigen zijn volgens hem onjuist: “Wij kennen een overlap. Daarom bestaat er al langer een intentieverklaring waarin staat dat we hechter willen gaan samenwerken. De leden zijn hiervan op de hoogte en steunen dit. Alleen zoeken we nog naar een goede vorm voor deze samenwerking.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Focwa Carrosseriebouw correct verzelfstandigd - Automobielmanagement.nl

Focwa Carrosseriebouw correct verzelfstandigd

De sectie Carrosseriebouw van Focwa heeft op een juiste wijze gehandeld bij haar verzelfstandiging.

Dat is een van de conclusies van de Ondernemingskamer, naar aanleiding van de perikelen rond de nieuwe structuur bij Focwa. Sectiesecretaris Henk Bos benadrukt dat de afsplitsing al langere tijd loopt: “Als uitvloeisel van de herstructurering binnen Focwa is de sectie Carrosseriebouw al eerder ondergebracht in de nieuwe zelfstandige vereniging Focwa Carrosseriebouw.” Suggesties dat de afsplitsing de weg vrij zou maken voor een samengaan met RAI Afdeling Speciale Voertuigen zijn volgens hem onjuist: “Wij kennen een overlap. Daarom bestaat er al langer een intentieverklaring waarin staat dat we hechter willen gaan samenwerken. De leden zijn hiervan op de hoogte en steunen dit. Alleen zoeken we nog naar een goede vorm voor deze samenwerking.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding