Rob Klinkert weg bij Akzo Nobel

Rob Klinkert treedt per 1 maart officieel uit dienst bij Akzo Nobel.

Hij gaat op zoek naar een nieuwe functie, bij voorkeur binnen de autobranche. Klinkert was Director of Sales bij Nobilas International, onderdeel van Akzo's business unit Nobilas Claims & Fleet Solutions. Deze business unit werd per 30 november 2007 verkocht aan de Britse Innovation Group Ltd. De activiteiten van Nobilas International maakten – gezien de managementstructuur van The Innovation Group – geen deel uit van de verkooptransactie. Als gevolg hiervan zijn de activiteiten van Nobilas International per 1 december beëindigd en gaat Klinkert de Akzo Nobel-organisatie verlaten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Rob Klinkert weg bij Akzo Nobel - Automobielmanagement.nl

Rob Klinkert weg bij Akzo Nobel

Rob Klinkert treedt per 1 maart officieel uit dienst bij Akzo Nobel.

Hij gaat op zoek naar een nieuwe functie, bij voorkeur binnen de autobranche. Klinkert was Director of Sales bij Nobilas International, onderdeel van Akzo's business unit Nobilas Claims & Fleet Solutions. Deze business unit werd per 30 november 2007 verkocht aan de Britse Innovation Group Ltd. De activiteiten van Nobilas International maakten – gezien de managementstructuur van The Innovation Group – geen deel uit van de verkooptransactie. Als gevolg hiervan zijn de activiteiten van Nobilas International per 1 december beëindigd en gaat Klinkert de Akzo Nobel-organisatie verlaten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding