Intensivering controle Focwa Eurogarantiebedrijf

Focwa intensiveert de controles op het gebied van uitrustings- en equipmenteisen bij de Eurogarantbedrijven.

Er wordt met name bekeken of puntlasapparatuur en GMA-hardsoldeerapparatuur aanwezig is. Zo ja, dan moet die apparatuur voldoen aan de gestelde technische specificaties. Ook controleert Focwa op de aanwezigheid van de benodigde certificaten. De controles zijn al enige tijd bezig. Tot op heden bleken circa zestig Focwa Eurogarantbedrijven niet te voldoen aan de eisen. Hun Eurogaranterkenning is daarom ingetrokken. Naar verwachting zal dit aantal nog verder stijgen. Opvallend vindt Focwa dat binnen de groep waarvan de Eurogaranterkenning is ingetrokken, circa een derde deel uitmaakt van een merkconcept van een autofabrikant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Intensivering controle Focwa Eurogarantiebedrijf - Automobielmanagement.nl

Intensivering controle Focwa Eurogarantiebedrijf

Focwa intensiveert de controles op het gebied van uitrustings- en equipmenteisen bij de Eurogarantbedrijven.

Er wordt met name bekeken of puntlasapparatuur en GMA-hardsoldeerapparatuur aanwezig is. Zo ja, dan moet die apparatuur voldoen aan de gestelde technische specificaties. Ook controleert Focwa op de aanwezigheid van de benodigde certificaten. De controles zijn al enige tijd bezig. Tot op heden bleken circa zestig Focwa Eurogarantbedrijven niet te voldoen aan de eisen. Hun Eurogaranterkenning is daarom ingetrokken. Naar verwachting zal dit aantal nog verder stijgen. Opvallend vindt Focwa dat binnen de groep waarvan de Eurogaranterkenning is ingetrokken, circa een derde deel uitmaakt van een merkconcept van een autofabrikant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding