Robert Sterke sales director Carglass

Autoruitschadebedrijf Carglass heeft Robert Sterke (38) benoemd tot verkoopdirecteur.

Hij zal deel gaan uitmaken van het managementteam van Carglass. In zijn functie zal Sterke de afdeling sales & business development aansturen, waaronder het sales team, de customer service en de afdelingen sales & marketing analyse en business development vallen. Sterke komt van Arboned/Keurcompany, daar was hij directeur consumentenmarkt. Carglass is onderdeel van Belron, wereldwijd het grootste glasherstelbedrijf voor voertuigen. In ons land is Carglass marktleider met een half miljoen reparaties en vervangingen per jaar. In Nederland heeft Carglass 55 Service Centers en 220 mobiele service units voor het repareren of vervangen van autoruiten thuis of onderweg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Robert Sterke sales director Carglass - Automobielmanagement.nl

Robert Sterke sales director Carglass

Autoruitschadebedrijf Carglass heeft Robert Sterke (38) benoemd tot verkoopdirecteur.

Hij zal deel gaan uitmaken van het managementteam van Carglass. In zijn functie zal Sterke de afdeling sales & business development aansturen, waaronder het sales team, de customer service en de afdelingen sales & marketing analyse en business development vallen. Sterke komt van Arboned/Keurcompany, daar was hij directeur consumentenmarkt. Carglass is onderdeel van Belron, wereldwijd het grootste glasherstelbedrijf voor voertuigen. In ons land is Carglass marktleider met een half miljoen reparaties en vervangingen per jaar. In Nederland heeft Carglass 55 Service Centers en 220 mobiele service units voor het repareren of vervangen van autoruiten thuis of onderweg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding