Naar eigen zeggen is dit Europa’s meest complete Smart Repair systeem. Het omvat Spot-Repair (inclusief koolstof afzuigsysteem), steenslagreparatie, kunststoflassen, bumperreparatie, leerreparatie, veloursreparatie, dashboardreparatie, uitdeuken-zonder-spuiten, ruitreparatie, geur verwijderen en aluminium velgen reparatie. Smart Repair is geschikt voor alle mogelijke reparaties van kleine beschadigingen aan het in- en exterieur van de auto. Gedurende de hele beurs zijn er doorlopend demonstraties. Ook wordt op de stand van bv Verfindustrie Spectrum iBoss geïntroduceerd. Dit gebruiksvriendelijke backofficepakket is een initiatief van Hans van Poorten (Donkers Autoschade in Moergestel) en is sinds maart 2007 in ontwikkeling. Inmiddels is het voltooid. Ook het Kenniscentrum Voertuigschade is vertegenwoordigd op de stand van bv Verfindustrie Spectrum. Beide gaan hun samenwerking intensiveren. Het Kenniscentrum Voertuigschade ontwikkelt en verzorgt trainingen rond schadeafhandeling, waaronder Audatex en calculatie. Samen met Spectrum worden nieuw trainingen ontwikkeld.