Standox introduceert management training

Tijdens Auto Professioneel/Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem introduceert Standox de nieuwe B.O.S.S. Management training. B.O.S.S. staat voor `Bodyshop Optimization Seminar of Standox´, een competitief spel waarbij een virtuele schademarkt is gecre

Hiermee speelt Standox in op de samenhang tussen vaardigheden waarover een manager moet beschikken om een schadebedrijf te kunnen leiden. "Uiteraard kunnen individuele trainingen op de verschillende vakgebieden hem hierin ondersteunen. Maar het is juist de interactie en het zoeken naar het juiste evenwicht tussen de competenties die het succes van een manager en zijn bedrijf bepalen. Vandaar de B.O.S.S. Management Training, waarin de managementvaardigheden zijn geïntegreerd."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Standox introduceert management training - Automobielmanagement.nl

Standox introduceert management training

Tijdens Auto Professioneel/Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem introduceert Standox de nieuwe B.O.S.S. Management training. B.O.S.S. staat voor `Bodyshop Optimization Seminar of Standox´, een competitief spel waarbij een virtuele schademarkt is gecre

Hiermee speelt Standox in op de samenhang tussen vaardigheden waarover een manager moet beschikken om een schadebedrijf te kunnen leiden. "Uiteraard kunnen individuele trainingen op de verschillende vakgebieden hem hierin ondersteunen. Maar het is juist de interactie en het zoeken naar het juiste evenwicht tussen de competenties die het succes van een manager en zijn bedrijf bepalen. Vandaar de B.O.S.S. Management Training, waarin de managementvaardigheden zijn geïntegreerd."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding