Winnaar Sikkens Design Trophy

Tijdens de beurs in Gorinchem maakt Akzo Nobel Car Refinishes de winnaar bekend van de Sikkens Design Trophy.

Kern van deze in december uitgeschreven wedstrijd was dat autospuiters zich konden uitleven op een onbehandelde carbody op schaal. Met als uitdaging er een zo mooi mogelijke straatracer van te maken. Het initiatief trok 45 inzendingen en ze zijn allemaal te zien op de beurs. Op 14 maart maakt Sikkens Autolakken de drie finalisten bekend. De uiteindelijke prijsuitreiking is op de tweede beursdag (donderdag 27 maart om 20.00 uur) op de Sikkens-stand.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Winnaar Sikkens Design Trophy - Automobielmanagement.nl

Winnaar Sikkens Design Trophy

Tijdens de beurs in Gorinchem maakt Akzo Nobel Car Refinishes de winnaar bekend van de Sikkens Design Trophy.

Kern van deze in december uitgeschreven wedstrijd was dat autospuiters zich konden uitleven op een onbehandelde carbody op schaal. Met als uitdaging er een zo mooi mogelijke straatracer van te maken. Het initiatief trok 45 inzendingen en ze zijn allemaal te zien op de beurs. Op 14 maart maakt Sikkens Autolakken de drie finalisten bekend. De uiteindelijke prijsuitreiking is op de tweede beursdag (donderdag 27 maart om 20.00 uur) op de Sikkens-stand.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding