Negatieve reacties op samenwerking schadeherstellers

Veel commentaar kregen ze op de voorgenomen samenwerking. Frustatie en weinig respect van de markt zou de reden zijn. Maar het is vooral toegevoegde waarde die de Noord-Nederlandse schadeherstellers juist willen creëren.

Het nieuwe samenwerkingsverband in schadeherstellend Noord Nederland heeft niet de lancering gekregen waarop de initiatiefnemers hadden gehoopt. Reacties op publicaties op de website van Autoschadeportaal.nl hebben duidelijk gemaakt dat de goede bedoelingen die de noordelijke schadeherstellers zeggen na te streven, nog eens helder over het voetlicht moeten worden gebracht. “In tegenstelling tot de eerdere berichtgeving, komt de bundeling van onze kennis en kunde niet voort uit frustratie over een niet respectvolle behandeling”, aldus één van de initiatiefnemers. “Vele schadeondernemers in het vizier van het op te richten platform, onderhouden in hoofdzaak partnerships met opdrachtgevers in de gestuurde schadestroom. Zij zijn er natuurlijk niet op uit om hun duurzame relaties op scherp te zetten”, vervolgt hij. “Dit initiatief moet ertoe leiden dat we door bundeling van kennis en kunde onze opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn, waarbij we ons ten doel stellen juist sámen met de opdrachtgevers tot de ontwikkeling van innovaties te komen in het schadeherstelproces. Ten behoeve van de automobilist”. Op 22 mei wordt het initiatief gepresenteerd aan een groep schadeherstellers die interesse heeft in deelname. “Op die dag zullen de contouren van het samenwerkingsverband uiteen worden gezet voor geïnteresseerde deelnemers”, aldus de zegsman.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Negatieve reacties op samenwerking schadeherstellers - Automobielmanagement.nl

Negatieve reacties op samenwerking schadeherstellers

Veel commentaar kregen ze op de voorgenomen samenwerking. Frustatie en weinig respect van de markt zou de reden zijn. Maar het is vooral toegevoegde waarde die de Noord-Nederlandse schadeherstellers juist willen creëren.

Het nieuwe samenwerkingsverband in schadeherstellend Noord Nederland heeft niet de lancering gekregen waarop de initiatiefnemers hadden gehoopt. Reacties op publicaties op de website van Autoschadeportaal.nl hebben duidelijk gemaakt dat de goede bedoelingen die de noordelijke schadeherstellers zeggen na te streven, nog eens helder over het voetlicht moeten worden gebracht. “In tegenstelling tot de eerdere berichtgeving, komt de bundeling van onze kennis en kunde niet voort uit frustratie over een niet respectvolle behandeling”, aldus één van de initiatiefnemers. “Vele schadeondernemers in het vizier van het op te richten platform, onderhouden in hoofdzaak partnerships met opdrachtgevers in de gestuurde schadestroom. Zij zijn er natuurlijk niet op uit om hun duurzame relaties op scherp te zetten”, vervolgt hij. “Dit initiatief moet ertoe leiden dat we door bundeling van kennis en kunde onze opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn, waarbij we ons ten doel stellen juist sámen met de opdrachtgevers tot de ontwikkeling van innovaties te komen in het schadeherstelproces. Ten behoeve van de automobilist”. Op 22 mei wordt het initiatief gepresenteerd aan een groep schadeherstellers die interesse heeft in deelname. “Op die dag zullen de contouren van het samenwerkingsverband uiteen worden gezet voor geïnteresseerde deelnemers”, aldus de zegsman.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding