Carglass trekt op met Natuurmonumenten

Carglass wil maatschappelijk verantwoord ondernemen en tekent daarom vandaag een sponsorovereenkomst met Natuurmonumenten.

Samen gaan ze investeren in het vierhonderd jaar oude natuurgebied de ’s Gravenlandse buitenplaatsen. Natuurmonumenten kan dankzij de samenwerking verschillende bomenlanen van honderden jaren oud herplanten.

Carglass zegt zich al langer bezig te houden met milieuvriendelijk ondernemen. Autoglas wordt volledig hergebruikt, evenals ruitenfolie, papier, karton en polystyreen van noodruiten. Dit jaar gaat het bedrijf nieuwe technieken testen om het energieverbruik verder te verlagen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Carglass trekt op met Natuurmonumenten - Automobielmanagement.nl

Carglass trekt op met Natuurmonumenten

Carglass wil maatschappelijk verantwoord ondernemen en tekent daarom vandaag een sponsorovereenkomst met Natuurmonumenten.

Samen gaan ze investeren in het vierhonderd jaar oude natuurgebied de ’s Gravenlandse buitenplaatsen. Natuurmonumenten kan dankzij de samenwerking verschillende bomenlanen van honderden jaren oud herplanten.

Carglass zegt zich al langer bezig te houden met milieuvriendelijk ondernemen. Autoglas wordt volledig hergebruikt, evenals ruitenfolie, papier, karton en polystyreen van noodruiten. Dit jaar gaat het bedrijf nieuwe technieken testen om het energieverbruik verder te verlagen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding