Celette is wereldleider in richt- en meetsystemen en levert veelgebruikt equipment voor schadeherstel. Het bedrijf is gevestigd in het Franse Vienne en is in 1953 opgericht door Germain Celette. De surséance is volgens Le Dauphiné Libéré het gevolg van mismanagement. De onderneming zou last hebben gehad van de moeilijker wordende automotive markt en niet tijdig hebben ingespeeld op de ontwikkelingen.

Celette telt zo’n tweehonderd medewerkers. De Nederlandse importeur, Hamer Automotive, wil nog niet officieel reageren op de Franse berichtgeving. Woordvoerder Carel ten Horn zegt wel dat er volgende week een verklaring komt van Celette.

 

Vioor wie het artikel wil lezen: www.ledauphine.com/index.jspz?article=26783

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding