Met de komst van de 45-jarige kopman wil AHGN de 43 schadeherstelbedrijven omvattende keten verder professionaliseren. De nieuwe directeur kan bogen op een brede ervaring in de wereld van autoschadeherstel. Hij trad afgelopen voorjaar aan bij Stiba,  In de jaren daarvoor was Van Dreven bij verzekeringsmaatschappij Unigarant verantwoordelijk voor de merkpolissen van Ford, Land Rover, Jaguar, Opel, Chevrolet, Peugeot, Citroën, Mazda en Hyundai. Voor die tijd was hij ruim tien jaar actief in de autoschadeherstelbranche als management consultant.

Voor Guus van Dreven wordt het ontwikkelen van een nieuwe strategie, vertaald in een AHGN-businessplan, de eerste uitdaging.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding