Sjoerd van Esch (37) is afkomstig van Kwik Fit, waar hij de laatste twee en een half jaar verantwoordelijk was voor het op- en uitbouwen van de afdeling autoruitservice. Daarvoor heeft hij diverse commerciële functies bekleed en heeft hij veel kennis opgedaan in de automotive sector. Binnen ABS wordt hij verantwoordelijk voor het sales en marketing beleid en zal hij samen met Cees Klaassen deze markt commercieel gaan bewerken.

Ton Hermus (50) heeft vanaf 1990 diverse functies in de automotive sector vervuld. De laatste jaren heeft hij zich zelfstandig gevestigd als adviseur. Binnen ABS wordt hij verantwoordelijk voor het operationeel beleid, gericht op de verdere stroomlijning van processen en verdere verbetering van de dienstverlening aan de landelijke opdrachtgevers van ABS Autoherstel BV.

ABS directeur Cees Klaassen: "De versterking van de personele bezetting van ons hoofdkantoor symboliseert een nieuwe fase van het veranderingsproces waar ABS Autoherstel voor staat. We zijn nu als grootste schadeherstelketen van Nederland niet alleen klaar voor de sterk veranderende markt, maar zullen nu nog duidelijker herkenbaar worden als professionele marktpartij."

Van links naar rechts Cees Klaassen, Jan Bollongino, Sjoerd van Esch en Ton Hermus .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding