Vanaf 1 januari 2009 is Autobedrijf Boerhof Groningen B.V. als ABS Boerhof Groningen toegetreden tot de keten. ABS Boerhof is één van de leidende schadebedrijven in Groningen en zal voor ABS Autoherstel een sleutelfunctie vervullen voor opdrachtgevers van ABS Autoherstel in de provincie Groningen.

Ook Autoschade De Boer uit Heerenveen is als ABS De Boer Heerenveen tot het ABS-netwerk toegetreden. Vorig jaar hebben zij een compleet nieuw bedrijfspand in gebruik genomen op Bedrijventerrein IBF Heerenveen. 

Vlak voor kerst is ABS Van Lint Sommelsdijk overgenomen door Bosman & Kalis Autoschadeherstel en hebben zij een nieuw bedrijfspand in Middelharnis in gebruik genomen.

Tevens hebben in het najaar van 2008 een tweetal ondernemers een nieuw pand in gebruik genomen te weten ABS Van Leeuwen Breda en ABS Midden Limburg Weert.

Algemeen directeur Cees Klaassen van ABS Autoherstel is zeer verheugd met de toetreders uit het noorden tot het netwerk van ABS Autoherstel: "We zijn het grootste netwerk van autoschadeherstellers in Nederland, maar enkele grote witte vlekken belemmerden onze verdere groei. Met deze toetreders is het netwerk in alle grote plaatsen van Nederland wederom compleet en daar zijn we uiteraard bijzonder trots op. Ook het vooruitzicht op nog meer ondernemers die zich bij de ABS keten willen aansluiten stemt ons zeer tevreden. Naast de uitbreiding van het directieteam van ABS Autoherstel eind vorig jaar, dat uitvoering gaat geven aan de nieuw ingeslagen weg van ABS zal niet alleen het netwerk, maar ook onze gehele organisatie groeien".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding