Bij betalingsproblematiek kunnen zij zich bij laten staan door ervaren juristen en/of advocaten. Behalve naar debiteurenbeheer kan gekeken worden naar aansprakelijkheden en het – zoveel mogelijk – beperken van risico’s. Leden kunnen bovendien onder gunstige voorwaarden gebruik maken van de incassoservice van MKB Juridisch Advies.

Gebruik maken van het arrangement gaat via de gratis telefonische helpdesk: (033-4332374). Volgens Karel Bukholczer, directielid van Focwa (foto), komen bij de organisatie veel vragen binnen van ondernemers over betalingsproblemen bij hun afnemers, uitstel van betaling, faillissement, de (on)mogelijkheid om zich hiertegen te verzekeren.

Vragen over de kredietcrisis die niet telefonisch afgedaan kunnen worden en verdere juridische actie behoeven, kan MKB Juridisch Advies afhandelen tegen met Focwa overeengekomen tarieven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding