Volgens de initiatiefnemer (AM-medewerker C.-J. van Beek) van de in 2004 opgerichte site is de opzet moderner.

Dat zou tot uiting komen in de vormgeving en de toegevoegde nieuwe rubrieken. Ook omvat de website nu een database met freelancers die actief zijn in de schadeherstelbranche. Verder is er een link met Openhandel.nl, de website met gratis advertenties waarin ook de rubriek Autoschade is opgenomen. De meest recente toevoeging is een compleet overzicht met alle faillissementen in de auto(motive-) en transportbranche.

Naast alle (product)nieuws is er ook een database met bedrijven in de schadeherstelbranche, inclusief hun toeleveranciers, mogelijke opdrachtgevers en aanverwante bedrijven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding