De volgende autoschadeherstellers en autospuiters strijden om een plek in de finale.

Autoschadeherstel:

Eric Westerhof, werkzaam bij Mourits autoschade in Bedum, Eric Manneke, werkzaam bij Deschatech Autoschade BV in Oostburg, Mark Schoenmakers, werkzaam bij Carlux autoschade in ´s Hertogenbosch, Dennis de Jonge, werkzaam bij Houwing autoschade in Winschoten, Marvin den Brok, werkzaam bij Schadenet ‘s-Hertogenbosch in ´s Hertogenbosch en Leroy Dörenberg, werkzaam bij Autoschade Bedrijf Bakkes B.V in Posterholt.

Autospuiten:

Jan van der Poel, werkzaam bij Buntsma autoschade in Alphen aan den Rijn, Dion Meyer, werkzaam bij CARe schadeservice in Arnhem, Jan Willem Huigenbos, werkzaam bij Ematra Bedrijfswagenspuiterij in Barneveld, Jurrien Smit, werkzaam bij Autoschadebedrijf Dubbeldam en De Leng BV in Hardinxveld/Giessendam, Patrick Lagendijk, werkzaam bij Hoog&Roest in Groot Ammers en Kim Hartman, werkzaam bij Schadenet Cranen in Heeswijk-Dinther

Op 7 en 8 mei wordt, in het VOC-opleidingscentrum in Best, gestreden om de titel Autoschadehersteller/Autospuiter van het jaar 2009. De winnaars gaan in september naar Calgary. Daar vinden van 1-7 september 2009 de Worldskills plaats.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding