Altac levert in de Benelux ruim twaalfduizend non-paintproducten voor schadeherstelbedrijven. Met Care Schadeservice bestaat al tien jaar een nauwe samenwerking. Na de overname door Care Beheer van de schadeketen Carflexs in Nederland en de schadegroep JB in België, zocht Care via een tender naar een leverancier die de hele Benelux zou kunnen beleveren. Analyse van de gewenste services, de goede ervaringen uit het verleden en de bereidheid van Altac om verder te investeren in zijn  logistieke concept deden Care ertoe besluiten de samenwerking voor vijf jaar te continueren.

Voor Care telde ook het gebruik van non paint kan minimaliseren, via een zelf ontwikkeld softwaresysteem in de vorm van een verbruiksmonitor. Ook kunnen benchmark producten  worden gevolgd.

Altac-directeur Harry Alkema zegt dat de overeenkomst zijn bedrijf de kans biedt zich nu ook in België te profileren. "Een volgende stap in onze groeistrategie."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding