Het bedrijf zegt hiermee het eerste autoschadeherstelbedrijf in Nederland te zijn die zo snel repareert. Normaal kost een reparatie vier dagen of meer. Door de ontwikkeling van een nieuwe werkmethode wordt de reparatietijd voor bedrijfswagens gehalveerd. Na onderzoek in de eigen tien schadebedrijven is gebleken dat voornamelijk autoschade aan bedrijfswagens tot grote problemen leidt bij de klant. Een consument krijgt in bijna alle gevallen een vervangende auto tijdens het schadeherstel maar de meeste bedrijfswagens zijn specifiek voor het werk ingericht en dus onmisbaar voor de uitvoering van het werk.

 

Het AutoSchadehuis heeft een methode ontwikkeld om de reparatie van deze bedrijfswagens twee maal zo snel uit te voeren dan tot nu toe mogelijk was. De methode is gebaseerd op een andere manier van werkplaatsplanning, een reparatieteam per auto en het structureel toepassen van efficiënte reparatiemethoden. Het resultaat van de reparatie is identiek aan die van een reparatie aan een personenauto alleen is de organisatie volledig veranderd, zo meldt AutoSchadehuis. Op de reparatie zit vier jaar Focwa-garantie. Het AutoSchadehuis heeft tien vestigingen in de westelijke randstad en maakt deel uit van Markeur Holding.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding