Het betreft een opschaling van het in 2005 opgerichte, destijds alleen Limburgse bedrijven omvattende Autoschade Topselect. Oprichters waren toen Autoschade Frans Beckers in Brunssum en Autoschade Heuvelland in Margraten. Later sloten  Autoschade Bronneberg in Nieuwstadt en Born en Autoschade Herstel Noord-Limburg in Horst zich aan.

Achter de schermen is de afgelopen tijd gewerkt aan een organisatie die op nationale schaal gaat werken. Op dit moment maken 29 bedrijven deel uit van Autoschade Topselect Nederland. Met de samenwerking beogen de aangesloten bedrijven te besparen op kosten. De initiatiefnemers benadrukken dat Autoschade TopSelect Nederland geen keten is, harde dan wel zachte franchise. "We willen een goed product afleveren tegen een faire prijs. Door de samenwerking worden regionaal of landelijk goede afspraken gemaakt."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding