De B-Klasse-modellen voor Care worden gefaseerd afgeleverd door Stern Auto. Naar verwachting gaat het zeventigste exemplaar in oktober de weg op. Alle auto’s zijn uitgevoerd in de kleur Poolzilver en standaard voorzien van een navigatiesysteem BlueEfficiency staat in dit geval voor het groene energielabel B.

De levering van de zeventig B-Klasse-modellen aan Care is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Mercedes-Benz Nederland en Stern Auto. Namens Care was Gert-Jan Fortuin nauw bij de overeenkomst betrokken. Fortuin daarover: "We hebben bewust voor de B-Klasse gekozen omdat deze auto multi inzetbaar is in onze vervangend vervoer vloot. Met de B-Klasse bieden we onze klanten om te beginnen ruimte en representativiteit. Het navigatiesysteem met bluetooth zorgt daarbij voor extra gemak. De werkwijze van Care is daarnaast zo milieuvriendelijk mogelijk en we vinden dat we dat ook tot uiting moeten brengen in ons wagenpark."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding