De nieuwkomer in Alkmaar staat onder leiding van Eric de Langen. Met ASN De Langen Heerhugowaard maakt hij al sinds 1999 deel uit van de formule. Onlangs raakte hij in gesprek met enkele oud-medewerkers die in 2002 in Alkmaar voor zichzelf waren begonnen – maar zonder aangesloten te zijn bij een groep. Na enig onderhandelen kon de toetreding onlangs worden beklonken. ASN Autoschade Service Alkmaar ligt langs een doorgaande weg op Industrieterrein De Beverkoog.

Eveneens per 1 oktober operationeel onder de ASN-vlag zijn Daniel en Maurice Eijsink uit Groenlo. Hun bedrijf is nummer 49 in de rij en biedt zowel schadeherstel als professioneel poetsen aan. De locatie is industrieterrein Laarberg, pal aan de N18 (Enschede-Doetinchem). Het negenhonderd vierkante meter grote pand, ingericht voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens, wordt op korte termijn aangepast aan de richtlijnen van de franchiseketen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding