ASN Autoschade Service Evers Etten-Leur werkte al een aantal jaren samen met ASN Carrera in Waspik en vormt een belangrijke steunpilaar voor ASN Groep in Zuid-Nederland. ASN Evers Etten-Leur wordt ook Quick Repair-vestiging, voor reparatie van kleine schades tegen vaste tarieven.

De Boxmeerse schadehersteller Carreno nam in maart 2009 het schadeherstelbedrijf over van de lokale Opel- en Ford-dealerbedrijven. Momenteel wordt het pand van ASN Carreno Boxmeer aangepast aan de richtlijnen van de franchiseketen. Met de nieuwe vestiging in Naarden ten slotte verstevigt de ASN Groep haar positie in het Gooi. Het bedrijf werd in 1992 opgericht door Arjen de Zeeuw en zijn broer Jacco. Zij namen in oktober 2009 de bestaande ASN-vestiging Het Gooi in ‘s-Graveland over, compleet met alle medewerkers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding