Stiba sluit zich aan bij Focwa en VACO

Stiba, de belangenvereniging voor de autodemontagebranche, sluit zich aan bij de Focwa en VACO.

Met de maatregel wil de organisatie de belangenbehartiging voor haar leden op de langere termijn waarborgen. Met ingang van april verhuist Stiba haar secretariaat van het Noord-Brabantse Empel naar Sassenheim, in het Focwa-gebouw.

Stiba benadrukt haar zelfstandigheid te behouden, maar zegt voor aansluiting te kiezen om zo "haar leden nog beter van dienst te kunnen zijn en om een sterkere onderhandelingspositie te kunnen innemen." Door de aansluiting kan Stiba gebruik maken van de aanwezige kennis, expertise en back office van Focwa en VACO. Aan de aansluiting liggen de resultaten ten grondslag van het in 2008 door Stiba uitgevoerde strategieonderzoek. Een van de uitkomsten was toen dat "niet kiezen onherroepelijk leidt tot verliezen."

Stiba sluit zich aan bij Focwa en VACO - Automobielmanagement.nl

Stiba sluit zich aan bij Focwa en VACO

Stiba, de belangenvereniging voor de autodemontagebranche, sluit zich aan bij de Focwa en VACO.

Met de maatregel wil de organisatie de belangenbehartiging voor haar leden op de langere termijn waarborgen. Met ingang van april verhuist Stiba haar secretariaat van het Noord-Brabantse Empel naar Sassenheim, in het Focwa-gebouw.

Stiba benadrukt haar zelfstandigheid te behouden, maar zegt voor aansluiting te kiezen om zo "haar leden nog beter van dienst te kunnen zijn en om een sterkere onderhandelingspositie te kunnen innemen." Door de aansluiting kan Stiba gebruik maken van de aanwezige kennis, expertise en back office van Focwa en VACO. Aan de aansluiting liggen de resultaten ten grondslag van het in 2008 door Stiba uitgevoerde strategieonderzoek. Een van de uitkomsten was toen dat "niet kiezen onherroepelijk leidt tot verliezen."