ARN geeft nieuw magazine 95 uit

Vandaag verschijnt de eerste editie van het magazine 95 van ARN. Dit magazine verschijnt voortaan twee keer per jaar, telkens in de vorm van een themanummer. Het thema van de eerste editie is Elektrische Mobiliteit, uiteraard in relatie tot recycling.

"Er wordt veel gesproken over de productie van elektrische voertuigen", aldus Dave Bebelaar, CEO van ARN, "maar nog veel te weinig over de recycling ervan. Waar laten we over acht jaar de batterijen van de eerste elektrische voertuigen die nu op de markt komen?"

De eerste editie van 95 bevat een uitvoerig dossier waarin de visie van ARN op dit actuele thema wordt gegeven. 95 bevat ook artikelen over de activiteiten van autofabrikanten, een interview met het Belgische recyclingbedrijf Umicore en de mening van politici op het gebied van EV’s. André Postma van netbeheerder Enexis legt in een exclusief interview de betekenis van de mobile smart grid in het elektriciteitsnet uit.

Bebelaar: "95 brengt vrijwel alle informatie over het besproken thema. Vrijwel, want volledigheid is een utopie. Dat idee leidt ook tot de titel van het magazine: 95 prikkelt en roept vragen op, wat op den duur kan leiden tot honderd procent."

95 is een uitgave van ARN, en verschijnt zowel in het Nederlands als Engels. Het wordt onder meer verspreid onder politici, overheden, automotive organisaties, de recyclingbranche en demontagebedrijven en andere geïnteresseerden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

ARN geeft nieuw magazine 95 uit - Automobielmanagement.nl

ARN geeft nieuw magazine 95 uit

Vandaag verschijnt de eerste editie van het magazine 95 van ARN. Dit magazine verschijnt voortaan twee keer per jaar, telkens in de vorm van een themanummer. Het thema van de eerste editie is Elektrische Mobiliteit, uiteraard in relatie tot recycling.

"Er wordt veel gesproken over de productie van elektrische voertuigen", aldus Dave Bebelaar, CEO van ARN, "maar nog veel te weinig over de recycling ervan. Waar laten we over acht jaar de batterijen van de eerste elektrische voertuigen die nu op de markt komen?"

De eerste editie van 95 bevat een uitvoerig dossier waarin de visie van ARN op dit actuele thema wordt gegeven. 95 bevat ook artikelen over de activiteiten van autofabrikanten, een interview met het Belgische recyclingbedrijf Umicore en de mening van politici op het gebied van EV’s. André Postma van netbeheerder Enexis legt in een exclusief interview de betekenis van de mobile smart grid in het elektriciteitsnet uit.

Bebelaar: "95 brengt vrijwel alle informatie over het besproken thema. Vrijwel, want volledigheid is een utopie. Dat idee leidt ook tot de titel van het magazine: 95 prikkelt en roept vragen op, wat op den duur kan leiden tot honderd procent."

95 is een uitgave van ARN, en verschijnt zowel in het Nederlands als Engels. Het wordt onder meer verspreid onder politici, overheden, automotive organisaties, de recyclingbranche en demontagebedrijven en andere geïnteresseerden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding